Verzenden binnen Nederland

hannah@home rekent geen verzendkosten voor bestellingen die in Nederland bezorgd worden.

Verzenden naar België

Bij bestellingen naar België van €75,- of lager wordt er €6,95 verzendkosten in rekening gebracht. Boven €75,- is verzending gratis.

Bezorgdienst en bezorgdagen

Alle bestellingen bij hannah@home worden verstuurd met DHL. Je kunt hierbij kiezen uit thuisbezorgen of ophalen bij een DHL Service Point. Zodra je pakket bij DHL is aangeboden ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een Track & Trace code. Hiermee kun je je bestelling op de website van DHL volgen.

DHL bezorger gemist? Dan laat de DHL bezorger een gele kaart bij je achter. Maak een nieuwe bezorgafspraak met je bezorgcode en postcode. Kies voor een ander DHL ServicePoint, bezorging bij buren of nog een keer thuis. Wijzigen kan op de dag waarop je de kaart ontvangt.

Komt de geplande bezorgtijd niet uit? Of wil je je pakket toch liever ophalen bij een DHL ServicePoint? Je kunt vanaf de dag vóór bezorging het moment of de locatie wijzigen. Hoe eerder je kiest, hoe meer bezorgopties je hebt. Je regelt dit met je Track en Trace code op de website van DHL.

Je pakket wordt, als je voor 16:00 uur besteld hebt, de eerstvolgende dag bezorgd. Een uitzondering hierop zijn bestellingen die op zaterdag of zondag gedaan worden. Deze zullen op dinsdag worden bezorgd.

Zodra je pakket is aangeboden bij DHL heeft hannah@home geen invloed meer op de bezorging. Het kan dus zijn dat je pakket langer onderweg is door vertraging bij de bezorgdienst. hannah@home is hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

Bestelling ophalen in Geldermalsen

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om je bestelling in Geldermalsen bij hannah@home op te halen. Wij nemen contact met je op om een ophaalmoment af te spreken.